Visste du att...

Razer visar Turret – ett tangentbord skapat för Xbox One

razer xbox tangebord turret

Razer Turret

På ett Xbox-evenemang i Mexiko berättade Razer att de kommer släppa ett tangentbord speciellt utformat för Xbox One och de som hellre vill spela med tangentbord än joypad. Nu visar de upp skapelsen.

Turret
Namnet på Razers tangentbord är Turret och det är ett trådlöst tangentbord som är tänkt att kunna användas utan att man har ett skrivbord eller annat i närheten. Det är ju rätt sällsynt att man har ett skrivbord i tv-rummet trots allt. Avståndet är också längre än till en monitor och därför är Turret trådlöst.

För att göra det möjligt att ha tangentbordet var som helst har man satsat på att ha allt i ett. Tangentbordet är av full storlek och på högar sidan kan man dra ut musmattan likt en förlängning på ett köksbord i princip. Det gör att man enkelt kan placera Turrent i knät framför tv-soffan om man vill, eller ställa det nästan var som helst.

Musmattan är självklart av hårda slaget då den är bärande. Men om man befinner sig på ett bord och har en mus som klarar underlaget, då kan man skippa musmattan om man så vill.

razer xbox tangentbord turret

“We’re extremely proud to team up with Microsoft to bring you this exclusive collaboration,” säger Razers medgrundare och VD Min-Liang Tan. “With the Razer Turret for Xbox One, it is now possible to bring the full experience of a keyboard and mouse, with lighting and game integration to Xbox One.”

Ljuseffekter
Turret innehar också Razer Chroma, det vill säga det som gör att det blinkar om Razers prylar, men det gör också att spel som innehar Chroma bjuder på extra effekter länkade till spelet. Till exempel kan det innebära att tangentbordet med flera Razer-tillbehör blinkar grönt när man helar en karaktär eller rött vid skada. Allt för att öka inlevelsen för spelaren.

xbox turret xbox spel
Här är spelen som stödjer Razer Chroma från dag ett.

Funkar också på PC
Om du tycker att Turret verkar bra som en bra lösning även till din dator? Då funkar det – självklart – även med PC-datorer. Läs mer om Turret här.

Lämna ett svar