Visste du att...

Warhammer Vermintide 2 ute till PS4

Warhammer Vermintide 2

Svenska Warhammer Vermintide 2 ute till PS4 idag

Vermintide 2 har gjort succé på PC och finns även ute på Xbox One sedan i somras. Nu är det Playstation 4-ägares tur att ge sig ut och slåss mot Skavens och Chaos-krigare.

“We are very excited to bring Vermintide 2 to the PlayStation community” säger Martin Wahlund, CEO Fatshark. “PlayStation®4 players will face off against brutal Chaos warriors and the relentless Skaven hordes in ferocious cooperative multiplayer action.”

Det kommer att finnas tre versioner att välja på för Playstation 4-ägarna. Standardversionen som innehåller basspelet för 30 Dollar, Premium Edition som vi i skrivande stund inte är 100 procent på vad det innehåller för 45 Dollar och slutligen Ultimate Edition för 55 Dollar. Den sista är fullspäckad med innehåll och då följer även två DLC:er med.

Lanseringsfilm för PS4

2 x DLC dag 1
Förutom att Vermintide 2 släpps idag, så släpps även två DLC:er. Den första som heter Shadows Over Bögenhafen kom till PC och Xbox i början av hösten och ser nu alltså dagens ljus vid lansering. Den andra är sprillans nya Back to Übersreik som släpptes till PC den 10:e december.

Übersreik till Xbox One
Back to Übersreik släpps för övrig även till Xbox One idag.

Vill du läsa mer om Vermintide 2 till Playstation 4, då hittar du mer information på Sonys butikssida.

Warhammer Vermintide 2 Back to Ubersreik DLC

Lämna ett svar