Visste du att...

Super Smash Bros Ultimate säljer bra

Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate går som tåget

Det säljer i alla fall väldigt snabbt i stora mängder berättar Nintendo

Hmmmmm
Nintendo har uppfunnit en egen kategori som nu Super Smash Bros Ultimate kan vara kungen av. I sitt pressmeddelande säger de ”Super Smash Bros Ultimate är snabbast säljande spelet i Europa till en Nintendo-konsol för hemmet”. Inte snabbast i världen, utan Europa. Inte snabbast på alla konsoler, utan Nintendo. Inte snabbast på Nintendo, utan icke bärbara (även om Switch nu är väldigt bärbar). Men, oavsett så är det väldigt kreativt att hitta en sådan lista att toppa. Hatten av för Nintendo.

”Super Smash Bros Ultimate är det största Super Smash Bros-spel någonsin och det är inte bara det snabbast säljande i serien i Europa. Det är också det snabbast säljande någonsin till en av våra hemmakonsoler,” säger Stephan Bole, Chief Operating Officer på Nintendo of Europe. ”Nintendo Switch-ägare har mycket att se fram emot under 2019, inklusive nya spel i Animal Crossing- och Pokémon-serierna, Yoshi’s Crafted World och Fire Emblem: Three Houses med mera.”

HYPE.se har inte haft möjlighet att testa spelet, men hoppas kunna göra det framöver.

Lämna ett svar