Visste du att...

Fotbollsspelaren Dele Alli blir ambassadör för HyperX

Dele All

Dele Alli blir det senaste HyperX-ambassadören

Dele Alli är en fotbollsstjärna från Premier League och World Cup England

Fotbollare
Självklart har vi ingen aning om vem han är, men han utövar i alla fall sporten där Fall Damage är högst markant. Dele är ett stort gamingfan och firade sitt mål under fotbolls-VM med flossingdansen, som blivit populär mycket tack vare Fortnite. När han inte är på spelplanen streamar Dele till sina nästan 120 000 följare via Twitch.

”Jag har varit en gamer sedan jag var liten, det har varit ett fantastiskt sätt för mig att slappna av när jag inte varit på spelplanen. Jag ser verkligen fram emot att bli en HyperX-ambassadör, jag älskar deras produkter och har använt deras gamingtillbehör ett bra tag nu, det var därför ett självklart nästa steg för mig att bli en ambassadör” säger Dele.

Det har säkert inget att göra med att han får betalt… Dele har i alla fall skrivit ett tvåårigt kontrakt med HyperX kommer figurera i ett flertal av HyperXs kampanjer under 2019.

”HyperX har den ambitiösa målsättningen att bli det självklara valet för alla gamers, oavsett plattform. Då Dele Alli redan använder våra prisbelönta produkter på sin stream, var det naturligt för oss att initiera ett samarbete med honom. Vi är verkligen glada över att ha honom som en del av HyperX-familjen” säger Paul Leaman, Vice VD, HyperX EMEA.

Lämna ett svar