Visste du att...

Kingston lanserar USB-minne till din Iphone

DataTraveler Bolt Duo

Kingston lanserar sitt första Lightning USB-minne för Iphone och Ipad

Kingston Digital lanserar nu DataTraveler Bolt Duo på den europeiska marknaden

Speciellt framtagen för Apple-produkter
Har du slut utrymme på din telefon eller tablet är Bolt ett bra alternativ till att radera minnen. Bilder och videoklipp kan föras över direkt på Bolt, den tillhörande appen är enkel att använda och kapaciteten möjliggör lagring av upp till 8,000 bilder med 32GB, 16,000 bilder med 64GB och 32,000 bilder med 128GB. Dess smala design tillsammans med ett skyddande gummiskal med nyckelring gör den enkel att bära med sig.

”Många tar flera bilder och filmer varje dag, och då är bara en tidsfråga innan deras iPhone får slut på utrymme. Bolt är ett utmärkt komplement för att säkerhetskopiera och frigöra lagringsutrymme på Iphones eller Ipads. Den fungerar som en USB-enhet för Iphone, användaren kopplar in den, laddar ner Bolt-appen och sedan är det bara att backa upp från kamerarullen. Nu behöver man inte bestämma vilka bilder eller videor som ska sparas när den fruktade minnet fullt-notifikationen dyker upp” säger Mikael Johansson, Regionchef i Norden, Kingston.

DataTraveler Bolt Duo erbjuder två års garanti med fri teknisk support och du kan läsa mer här.

DataTraveler Bolt Duo

Lämna ett svar