Visste du att...

Playstation anordnar Fifa-turnering på Paris Games Week

Fifa 19

Playstation Continental Cup 2018

I samband med Paris Games Week presenterar Playstation Continental Cup 2018 där världens bästa FIFA-spelare samlas för att göra upp om priser och ära – och resan dit börjar i vardagsrummet.

Nordiska spelare kan registrera sig online till och med den 5 oktober
FIFA 19 släpptes för mindre än en vecka sedan och spelare världen över har hunnit få ett första smakprov på spelets nya innehåll. För dig som redan dominerar i kompisgänget och på rankningslistorna har Playstation en specialturnering: The Continental Cup 2018.

The Continental Cup är den första officiella mästerskapsturneringen för FIFA 19 och kickar igång på Paris Games Week den 26:e oktober – det vill säga samma dag som Twitchcon i San Jose och PAX Australia i Melbourne. Endast 32 spelare har möjlighet att kvala in, så det gäller det att pricka in toppformen.

Registrera dig online
Senast den 5:e oktober behöver du vara registrerad. Mellan den 6–14:e oktober har du sedan möjlighet att kvalificera dig via en onlineturnering där spelare från hela världen möts en mot en. Slutar du som en av de 32 bästa går du vidare till tävlingen i Paris där du kommer att få passa, skjuta och dribbla dig till priser i form av pengar, poäng och biljetter till UEFA Champions League-finalen 2019 i Madrid.

The Continental Cup presenteras av Playstation och livestreamas på Twitch, Twitter, Youtube och Facebook mellan 26–28:e oktober.
Aktivt PS Plus-medlemskap, 16-årsgräns samt medborgarskap i behörigt land krävs för deltagande. Tävlingen pågår från 6:e oktober till och med 28:e oktober 2018

Lämna ett svar