Visste du att...

Face of Fatshark – bli svenska studions ansikte utåt

Face of Fatshark

Face of Fatshark

Bli ansiktet utåt i Fatsharks Twitch-kanal under en vecka

15 minutes of Fame
I USA brukar man referera till att alla behöver sina 15 minuter av kändisskap och nu ger svenska Fatshark alla den möjligheten. Fast i stället för 15 minuter, som dock bara är symboliskt och understryker att allt är försvinnande kort, så får man 10 timmar i rampljuset.

Fatsharks ansikte utåt
Den som blir utvald att komma till Stockholm kommer där att få vara programledare, heter det så när det handlar om streamingkanaler?, för Fatsharks Twitch-kanal som i skrivande stund har 106 783 följare. Under en vecka, måndag till fredag, kommer den utvalda talangen att spela Warhammer Vermintide 2 dagligen, plus hänga med utvecklarna, äta köttbullar och lyxa till det på hotell – inklusive hotellfrukost hoppas vi.

Självklart är det ett mycket sexigare upplägg om man inte kommer från Sverige eller speciellt Stockholm. Men det är fortfarande en unik upplevelse och en möjlighet om man håller på att bygga sig ett namn i streaming-universumet.

Hur gör man?
Jo, du spelar kort och gott Vermintide 2 i minst 30 minuter live på din streaming-kanal. Sedan sparar du ner sändningen så den finns tillgänglig som video (Video on Demand) och skickar den länken till Fatshark. Efter det är det upp till en jury bestående av diverse Fatshark-folk att välja ut vem som representerar dem bäst i sin kanal.

Här hittar du mer information och det är även här som du anmäler dig till Face of Fatshark >>

Lämna ett svar