Visste du att...

HyperX släpper Playstation 4-lurar

HyperX Cloud PS4

HyperXs första gamingheadset licensierat för Playstation 4

En av våra favoriter när det gäller hörlurar till PC kommer nu i en Playstation 4-version.

Cloud
HyperX lanserar nu HyperX Cloud för Playstation 4. Headsetet är officiellt licensierat av Sony Interactive Entertainment och framtagen specifikt för Playstation 4-spelare i matchande färg.

HyperX Cloud är plattformskompatibel med Playstation 4, har högtalarelement på 53mm för ett högkvalitativt ljud och en aluminiumram för ökad tålighet. Mikrofonen är anpassad för gaming och avtagbar för enklare användning vid lyssnade av musik, video och för spel utan chatt. Headsetet har även HyperXs kännetecknande memory foam, mjuka kuddar i skinnimitation och ett justerbart huvudband för största möjliga komfort.

”HyperX är glada över att få samarbeta med en industriledare i skapandet av vårt första gamingheadset licensierat för Playstation 4, då vi strävar mot att öka vårt stöd för konsolspelsmarknaden. Det är även ett bra tillfälle att engagera den stora konsolpubliken som spelar på miljontals Playstation 4 runt om Europa och Nordamerika” säger Julien Millet på HyperX.

Inte här än dock
HyperX Cloud som är kompatibelt med Playstation 4 finns nu tillgänglig för förhandsbeställningar till ett pris av 899 kronor.

Lämna ett svar