Visste du att...

Nintendo Direct från 8:e augusti summerat

Super Smash Bros Ultimate

Höjdpunkterna från gårdagens Nintendo Direct den 8:e augusti

Missade du gårdagens Nintendo Direct så finns allt summerat här. Det var en Nintendo Direct som fokuserade helt på Super Smash Bros. Ultimate som släpps den 7:e december.

Super Smash Bros Ultimate – Limited Edition
Via Nintendo Direct fick vi bland annat veta att det släpps en speciell utgåva, Super Smash Bros Ultimate – Limited Edition, som släpps den 7:e december. Den bundlen innehåller Super Smash Bros Ultimate, en Super Smash Bros Nintendo Gamecube-joypad och en Nintendo Gamecube joypad-adapter.

Simon Belmont
Gårdagens Nintendo Direct avslöjade också att legendariske vampyrjägaren Simon Belmont från Castlevania-spelen kommer vara med som fighter i Super Smash Bros Ultimate. Det kommer också att finnas en Castlevania-bana och ytterligare saker från Castlevania-serien. King K. Rool från Donkey Kong Country-spelen kommer att finnas med som en spelbar och kraftfull fighter.

Massor av banor
Nya banor, bland annat New Donk City Hall från Super Mario Odyssey. Totalt kommer det vara över 100 banor i spelet. Till och med över 300 om man räknar med banor i Battlefield- och Omega-läget.

Nintendofy?
Det kommer finnas en synnerligen trevlig musikfunktion i spelet så man lätt kan hitta någon av alla de låtar som finns med. Vill man använda din Nintendo Switch som en portabel spelare för Smash Bros-musik går det alldeles utmärkt.

Multiplayer
Ett Tourney Mode som tillåter upp till 32 spelare kommer att finnas, vilket gör spelet väldigt lämpligt för stora fester och events. Eftersom Nintendo Switch är lätt att ta med sig överallt är kan turneringar i spelet hållas så gott som överallt.

Fler amiibo
Simon Belmont, Richter Belmont, King K. Rool, Chrom och Dark Samus kommer bli en del av Super Smash Bros. Collection. Releasedatum för dessa kommer avslöjas längre fram.

Vill du se gårdagens Nintendo Direct, då kan du göra det nedan.

Lämna ett svar