Visste du att...

The World Ends With You Final Remix släpps den 12 oktober

The World Ends With You – Final Remix släpps den 12 oktober

Klara av uppdraget… eller förintas!

Det är allt som spelets huvudperson Neku känner till efter att fått tillbaka sitt medvetande. Helt utan minnen måste han och en mystisk flicka vid namn Shiki överleva i ett synnerligen skruvat spel på liv och död. Detta är den definitiva versionen av Square Enix klassiska rollspel, som en gång i tiden släpptes till Nintendo DS. Utöver att detta är en avsevärt snyggare version i HD och med finslipad gameplay har ett nytt händelseförlopp och nya remixad musik lagts till.

Spela de rytmiska striderna antingen med Joy-Con eller pekskärmsfunktionen på Nintendo Switch. I tvåspelarläget kan man slåss mot fienden som kallas Noise och ta sig an utmaningen Reaper’s Game tillsammans.

The world ends with you final remix

Lämna ett svar