Visste du att...

Spelutbildning och boende väntar blivande spelutvecklare

Spelutbildning med garanterat boende för alla studenter

Nu i augusti startar Indiespelutvecklare på Boden Business Park.

Boden game jam

Två utbildningar inom spelutveckling
Indiespelutvecklare – Game Design finns sedan förra året och en ny årskurs börjar om två veckor. I år startar även den nya utbildning Indiespelutvecklare – Spelprogrammering.

Garanterat boende
För alla studenter finns boende i anslutning till utbildningen, vilket är en rätt unik sak som många studenter landet runt kan gå i god för. Bara för att man kommer in på en skola innebär det inte alltid att det finns boende. Studenterna i Boden får dessutom ett eget boende och tvingas inte att dela rum med någon – om så inte önskas.

Changemaker och Sunderby Folkhögskola
Genom ett unikt samarbete med Changemaker Educations, vika driver Future Games i Stockholm, och Sunderby Folkhögskola har Boden etablerat dessa spetsutbildningar.

På dessa yrkesutbildningar ges studenterna alla verktyg för att starta eget företag eller ta plats i någon annans som anställd. Under de två åren i Boden kommer studenten, utöver de teoretiska delarna, bland annat få bygga upp sin egen portfolio, arbeta direkt mot spelindustrin med riktiga uppdrag och pitcha direkt mot en extern jury bestående av branschfolk stor kunskap inom området spel. Utbildningen innehåller även årliga studieresor och 20 veckors praktik.

Studenterna ges helt enkelt alla möjligheter att leva och andas spelutveckling på heltid under två år.

Boden game jam

100 procent CSN-stöd och energidryck
Utbildningarna är CSN-berättigade till 100 procent och skolan står för den tekniska utrustningen – ibland även energidrycken och snacksen vid de många Game Jams som anordnas för att främja studenternas kreativitet och samarbetsförmåga.

Bli en av studenterna
Vill du börja plugga spel, då hittar du de två de två utbildningarna här; Game Design och Programmerare.

Boden Indiespelutvecklare Boden Business Park

Har du missat vår tidigare artikel om utbildningen – läs den här.

Lämna ett svar