Visste du att...

HyperX lanserar ny gamingmus

HyperX Pulsefire FPS Pro RGB

HyperX lanserar gamingmusen HyperX Pulsefire FPS Pro RGB

HyperX lanserar gamingmusen med det korta namnet som rullar av tungan; Pulsefire FPS Pro RGB.

Pulsefire FPS Pro har en Pixart 3389-sensor för en tillförlitlig precision och förstklassiga Omron-brytare med en beräknad livslängd på 20M klick. Gamingmusen har även sex programmerbara knappar och ett internminne som kan lagra upp till tre stycken personligt anpassade profiler genom mjukvaran HyperX NGenuity.

Pulsefire FPS Pro har en ergonomisk och lätt design som lämpar sig både för claw-grepp och palm-grepp, den har även ett strukturerat sidogrepp som ger en stabil hantering. Gamingmusen har tre DPI-inställningar från 800, 1600 och 3200 DPI, alla tillgängliga genom ett knapptryck. Med en vikt på 95 gram i kombination med en optimerad viktfördelning är den perfekt för snabba rörelser. HyperX Pulsefire FPS Pro har även en elastisk flätad sladd och extra stora glidytor för god följsamhet.

”Vi är glada över att utöka HyperX utbud av gamingtillbehör med den nya gamingmusen Pulsefire FPS Pro RGB. Vårt mål var att komplettera tillbehörsserien med en produkt som kombinerar både prestanda och personlig anpassning och lämpar sig både för professionella gamers och gamingentusiaster. Pulsefire FPS Pro möter alla krav för hög prestanda och möjliggör timmar av spelande genom sin bekväma design” säger Julien Millet, business manager, HyperX.

Pulsefire FPS Pro är en komplett gamingmus med anpassningsbara native DPI-inställningar som stöttar upp till 6,000 DPI. Den har även ett internminne för anpassning av belysning och effekter som kan lagra upp till tre profiler. Mjukvaran HyperX NGenuity erbjuder anpassning av LED- och RGB-belysning av mushjulet och HyperX-loggan. Utöver detta inkluderar NGenuitys verktyg anpassningsbar sensorprestanda, macros och DPI-inställningar.

Lite data om musen
Sensor: Pixart PMW3389
Upplösning: upp till 16,000 DPI
DPI-förinställningar: 800 / 1600 / 3200 DPI
Hastighet: 450ips
Acceleration: 50G
Knappar: 6
Vänster/ högerknapps-brytare: Omron
Vänster/ högerknapp livslängd: 20 miljoner klick
Bakgrundsbelysning: RGB (16,777,216 färger)
Ljuseffekter: 1 RGB-ljuszon och 4 ljusnivåer*
Internminne: 3 profiler
Anslutningstyp: USB 2.0
Polling rate: 1000Hz
USB-dataformat: 16 bits/axis
Sladdtyp: Flätad
Vikt (utan sladd): 95g
Vikt (med sladd): 130g

Mått
Längd: 127.60mm
Höjd: 41.90mm
Bredd: 71.10mm
Kabellängd: 1.8m

HyperX Pulsefire FPS Pro RGB

Lämna ett svar