Visste du att...

Nintendo meddelar spelen de visar på Gamescom i Köln

nintendo keps e3 E3

Nintendos monter på Gamescom

Besök Nintendos monter på Gamescom i Köln så kan du bli en av de första att testa Super Mario Party till Nintendo Switch. Du kommer också kunna prova på Super Smash Bros Ultimate med flera.

Super Mario Party
Super Mario Party släpps till Nintendo Switch den 5:e oktober och om du är en Mario Party-veteran kommer du känna igen upplägget som den här gången går tillbaka till sina rötter. På det klassiska spelbrädet kan fyra spelare jaga stjärnor och använda sig av tärningsblock som är specifika för varje enskild karaktär.

Det finns förstås fler spellägen så som Toad’s Rec Room där du kan länka ihop två stycken Nintendo Switch. Det finns också Online Mariothon Minigame Gauntlet om du älskar minispelen. Besöker du Nintendos monter i hall nummer nio på Gamescom kan du testa fem av de nya minispelen.

Nintendos monter bjuder även på…
• Super Smash Bros. Ultimate
• EA SPORTS™ FIFA 19
• Dark Souls™: Remastered
• Travis Strikes Again: No More Heroes
• DRAGON BALL® FighterZ
• Starlink: Battle for Atlas
• Killer Queen Black

Om du inte är i Köln
Om du inte kan vara på plats på Gamescom kan du spana in Nintendos YouTube-kanal där det kommer att visas sekvenser från olika spel under Gamescom-veckan. Bland annat kommer du få spana in nytt material från spel som Super Mario Party, Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country och DAEMON X MACHINA från Marvelous. Kenichiro Tsukuda, som är en av producenterna för DAEMON X MACHINA kommer också vara på plats och berätta mer om just det spelet.

nintendo e3
Båda bilderna från E3-mässan i Los Angeles.

Lämna ett svar