Visste du att...

Nintendo meddelar Labo Vehicle Kit

Nintendo Labo

Nintendo Labo Vehicle Kit

Gör dig redo för ett nytt Nintendo Labo-äventyr som får sin release den 14:e september.

Nintendo Labo: Vehicle Kit
Nintendo Labo: Vehicle Kit till Nintendo Switch. Ta på dig bältet för i detta nya Nintendo Labo-kit kan du sätta dig i en bil, en ubåt och ett flygplan. Kika på trailern längst ner för att se hur det ser ut.

Bil, ubåt och flygplan
Förutom att bygga en bil, ubåt och flygplan kan du bygga en pedal, två nycklar med mera. Sätt någon av nycklarna i någon av fordonen så kommer du upptäcka olika roliga spel och aktiviteter. Att byta fordon under äventyrets gång är enkelt. Det är bara att flytta nycklarna mellan de olika låsen. Dessa saker du bygger kallas för Toy-Con och du kan göra otroligt många saker med dem.

“Vårt mål är att alla ska ha ett leende på läpparna när de engagerar sig i något som är Nintendo, säger Stephan Bole, VD på Nintendo of Europe. “Vi hoppas att Nintendo Labo: Vehicle Kit, där spelarna kan bygga ihop tre olika fordon, kommer att få helt nya spelare att upptäcka det fantastiska med att skapa, leka och upptäcka.”

I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det att köra race, bygga bilar som kan fightas med varandra och det går att upptäcka en mystisk värld. Varje fordon styrs på olika sätt och har speciella egenskaper. Med ubåten kan du till exempel skicka iväg en änterhake genom att trycka på en knapp. Med den andra nyckeln kan spelare till och med bjuda in en till förare/pilot.

Toy-Con Garage
Möjligheterna med Nintendo Labo: Vehicle Kit blir ännu större tack vare det som kallas för Toy-Con Garage, som är ett interaktivt program som ingår i alla Nintendo Labo-produkter. Med hjälp av det inspireras du att skapa och experimentera med de Toy-Con du byggt. Testa att kombinera olika Toy-Con och upptäck vad som kan hända! Dekorera också dina Toy-Con och sätt en personlig touch på dem.

Lämna ett svar