Visste du att...

Cliff Bleszinski lägger ner sin studio

bosskey cliffyb Cliff Bleszinski
Tweet från Cliff Bleszinski.

Cliff Bleszinski lägger ner Bosskey

Via ett Twitter-meddelande berättar Cliff Bleszinski att studion Bosskey är nedlagd. Detta efter att spelet Lawbreakers inte alls blev den succé som var planerad. Inte heller Radical Heights kunde rädda företaget.

Lawbreakers sålde inte
Att allt som Cliff Bleszinski tar i inte blir guld är lite ovanligt, men det visar att spelarna köper spel de gillar – och det är väl ett hälsosamt beteende för branschen i sin helhet. Bra spel säljer så att säga. Men tyvärr innebär det också att alla på studion blir arbetslösa. Vi tippar på att de flesta hittar jobb relativt snabbt och att de även gör det i samma område då det finns ett antal studior i närheten – bland annat Epic, där säkert en hel del av personalen kom från initialt dessutom.

Tråkigt för Cliff och de anställda.

Läs mer på Cliff Bleszinski twitter.

Lämna ett svar