Visste du att...

Mario Tennis Aces-demo ute första juni

Mario Tennis Aces

Testa Mario Tennis Aces redan den första juni

Alla som ser fram emot Mario Tennis Aces som släpps den 22:a juni kan nu också glädjas av att testa en demo av spelet redan den första juni, för då startar en Mario Tennis Aces-onlineturnering.

Ladda ner demot
Det enda du behöver göra är att ladda ned demot till din Nintendo Switch och sen kan du kan vara med i turneringen. Spela med välbekanta karaktärer så som Mario, Peach, Yoshi och Bowser. Delta i turneringen och få poäng baserat på din framgång. Med dessa poäng kan du låsa upp ytterligare fem karaktärer.

Spela hem kläder till din karaktär
Utöver onlineturneringen kan du också öva genom att spela matcher mot en datorstyrd motståndare. Oavsett om du väljer att bara spela i turneringen mot andra spelare eller mot den datorstyrda motståndaren så kan du låsa upp ett klädesplagg för Mario som du sen kan använda i fullständiga versionen av Mario Tennis Aces.

Turneringen startar 16.00 den 1:a juni
Ladda ned den demot från Nintendo eShop innan turneringen startar så kan du se fram emot en helg med snabb och rolig tennis. Turneringen startar kl 16.00 fredagen den första juni och håller på fram till kl 00.59 måndagen den fjärde juni. Observera att du måste vara uppkopplad mot internet hela tiden för att kunna spela denna demoversionen.

Lämna ett svar