Visste du att...

Rage 2 från Bethesda utvecklas av svenska Avalanche

Rage 2 Avalanche

Rage 2 meddelat

Inte nog med att gamla Bettan meddelar Rage 2, utvecklaren är dessutom svenska Avalanche som ligger bakom Just Cause-spelen bland annat. Första spelet rullade på Unreal-motorn, men om vi fattat rätt går det nya spelet på just Avalanches motor. Bara gratulera Christofers gäng som både tjänar pengar på utveckling och teknik – skulle vi gissa.

Det kommer gameplay-film inom kort sägs det i filmen nedan och det ser vi fram emot. Teaser-filmen ser mer ut som Max Max möter Splatoon. Det får oss också att tro att Rage 2 kommer ha sina likheter med Mad Max, vilket också är utvecklat av Avalanche.

Spelet bör komma till Playstation 4, Xbox One och PC.

https://youtu.be/M7eXH25_KC0
Mad Splatoon?

Lämna ett svar