Visste du att...

Nintendo avslöjar mer om vad de gör på E3-mässan i juni

nintendo e3

Nintendo avslöjar mer om sina planer för E3

Nintendo återvänder till spelmässan E3 i juni för att visa upp sina spel. Mässan är i Los Angeles, men du kommer att kunna spana in allt Nintendo visar upp via Nintendos sociala medier och hemsidor. Det är också på E3 som Nintendo kommer avslöja mer om det kommande Super Smash Bros-spelet till Nintendo Switch.

Presskonferens den 12:e juni
Tisdagen den 12 juni kl 18.00 kommer Nintendo hålla en videopresentation där det avslöjas mer om spelen som kommer till Nintendo Switch under 2018. Alla Nintendo-sändningar från E3 kommer att kunna ses via Nintendo Europas E3 2018-sida eller YouTube.

Livesändningar från E3-mässan
Videopresentationen kommer att följas upp av tre dagar med Threehouse: Live där utvecklare är med och presenterar sina spel. I dessa sändningar får du en detaljerad insyn i kommande spel till Nintendo Switch. Är du på plats på mässan i Los Angeles kommer du också ha möjligheten att pröva på många av spelen som presenteras.

Turneringar på mässgolvet
Utöver detta kommer Nintendo också hålla i turneringar i Splatoon 2 och Super Mario Smash Bros-spelet till Nintendo Switch. Fler detaljer om Nintendos närvaro på årets E3 kommer de kommande veckorna.

nintendo keps e3 E3
Dessa skärmmössor gavs bort på E3-mässan 2017. Kan Nintendo toppa dem?

Lämna ett svar