Visste du att...

Jakan – nya trådlösa lurar från Urbanears

Jakan Urbanears

Jakan – Jakobsberg runt halsen

Jakan är den senaste hörluren från Urbanears och det Stockholmsbaserade hörlursföretaget fortsätter att namnge sina produkter efter platser i Stockholm. De arbetar sig utåt från city, där de tidigare har lånat namn som Plattan och Medis.

Jakan är en trådlös lur och du ser dem på bilden ovan. När man inte har lurarna i öronen kan man ha den runt halsen och då är örondelarnas baksida magnetisk, så de håller ihop de två och lurarna blir i princip ett halsband. Smart lösning.

Batteritiden – sägs – vara 12 timmar. Självklart kan man även använda Jakan för telefonsamtal – inte bara för musik och för att peka på dem för att slippa gatusäljaren med flera. Det funkar faktiskt, peka på dina ditt headset och alla typer av gatusäljare backar av.

Jakan Urbanears
Om man har håret för ögonen ser man heller inte de som kommer fram och försöker kränga på en prylar, också effektivt – men man kan gå in i saker, så det är inte optimalt.

Lämna ett svar