Visste du att...

Hello Kitty Kruisers till en Switch nära dig

Hello Kitty Kruisers logo

Go-kartspel med Hello Kitty

Det var ganska länge sedan som alla lånade (man stjäl inte i spelvärlden, bara lånar inpsiration) Mario Kart-konceptet och gjorde egna varianter. Det regnade tätt med kloner ett tag, men som sagt, nu var det ett tag sedan det hände senast. Så det är nästan lite välkommet när Hello Kitty Kruisers dyker upp.

Hello Kitty Kruisers lånar som man ser av trailern en massa av Mario Kart, men gör det också – baserat på trailern – sämre. Men gillar man Kitty, då är det ju ett bättre alternativ hur man än vänder och vrider på det.

Spelet är single player eller upp till fyra. Kommer finns ute idag med en prislapp på 24,99 Euro. Läs mer om spelet hos Rising Star.

Hur man än vänder och vrider på det, så är ju Kart-spel kul – och vi kommer säkert spela det här om vi får chansen.

Lämna ett svar