Visste du att...

Ny trailer från The Walking Dead

The Walking Dead

Svenska zombies

Idag kom en ny trailer från Starbreeze och deras kommande The Walking Dead. Spelet kommer hösten 2018 till Xbox One, Playstation 4 och PC. Med tanke på att Payday kom till Nintendo Switch nyligen kan vi även förmoda att det kommer till den konsolen också framöver.

Trailer visar upp en ny karaktär som heter Maya, föregående trailer introducerade Aidan. Maya jobbar som sjuksköterska – om vi fattat rätt – och kommer i kontakt med en massa zombies då alla med udda symptom letar sig till sjukhus för att ta reda på vad de drabbats av. Symptomen är självklart från zombievirus och väl på plats blir de zombies och försätter Maya och hennes kollega i en jobbig situation – speciellt Maya som tvingas hantera som bitna kollega dessutom.

The Walking Dead rullar inte på samma motor som Payday, utan använder sig av Unreal Engine. Vi gissar att det har att göra med att de behöver ha fler saker på skärmen samtidigt, men det är bara en gissning.

Vi har inte sett någon gameplay än, men redan nu känns det som att The Walking Dead kan bli ett av höstens mest spännande spel.

Lämna ett svar