Visste du att...

En miljon sålda Vermintide 2

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Fatsharks Warhammer Vermintide 2 har passerat miljonen

Svenska Warhammer Vermintide 2, utvecklat av Fatshark, har sålt en miljon exemplar på 36 dagar. En halv miljon passerades på fyra dagar och nu har de alltså sprängt miljonvallen – och det utan reor. I alla fall om man bortser från förhandsbeställningar som fick 10 procent rabatt och en DLC till första Vermintide.

Vermintide 2 finns bara ute till PC än så länge, men kommer att dyka upp till Playstation 4 och Xbox One under sommaren. Spelet har 81 procent på Metacritic, vilket också är över den magiska gränsen som alltid har varit 80 procent. Huruvida Metacritic säljer spel numera är väl en fråga, men en gång i tiden var det en säker faktor för kioskvältare att vara över 80 procent.

Lämna ett svar