Visste du att...

PAX East 2018 – Dag två

PAX East 2018 - Dag två

PAX East Fredag

Fredag är första stora dagen på PAX East i Boston. Torsdagen var väldigt lugn, men fredagen var allt annat. När vi anlände på morgonen var det nog 1500 personer i kö för att komma in. Som tur är finns en gräddfil för utställare och media. Så när de andra står och köar i säkert en timme kommer de som har media- och uställarbrickor in på ett par minuter.

Väl inne på mässan var det enormt mycket folk och i vissa passager var det svårt att komma fram. Som det ska vara på en PAX-mässa kort och gott. Med en dag till adderad, även om den var lite sådär besöksmässigt, kommer sannolikt PAX Boston att vara den största PAX-mässan i världen. Seattle har alltid haft fyra dagar och har i och med det hållit titeln om än med rätt liten marginal. Nu skulle vi tippa att PAX Boston kommer vara nummer ett med 5-10 tusen besökares marginal.

PAX East 2018 - Dag två

Bilden ovan visar en tredjedel av mässan och den delen som vi på HYPE.se tycker är minst intressant, för att inte säga helt ointressant. Det är brädspelshörnan. Alltid full med folk och de som hänger där gillar det självklart, men vi föredrar tv-spel före tärningar och annat.

PAX East 2018 - Dag två

Cosplayers finns det många av och här är ett gäng som poserade framför Alienwares monter. En som inte cosplayar men fanns på plats ändå i bildform var Zlatan. Ja, minst sagt förvånande över att se en bild på honom där, men MLS hade någon form av promotion där. Man kunde gå in i ett rum, spela Fifa och köpa en påse med sin gamertag. Kul, nja, men kul att se Zlatan på PAX i alla fall.

PAX East 2018 - Dag två zlatan

Lämna ett svar