Visste du att...

Vi har besökt Razer-butiken i San Francisco

Razer store san francisco

Razer Store – San Francisco

Vi passade på att besöka Razer-butiken i San Francisco när vi i alla fall är på GDC-mässan i samma stad. Butiken är självklart svart och grön, konstigt vore väl annars.

Nyligen var vi på Nintendo-butiken i NYC och blev kanske inte helt såld på den. Känslan var att den kunde varit så mycket mer. Samma känsla kommer tyvärr även på Razer-butiken. Den ser faktiskt rätt billig ut. Det konstiga är att båda företagen har imponerande mässmontrar på till exempel E3 – speciellt Nintendo. Men att skapa en butik lyckas de inte med.

Razers butik har svarta väggar och bord med mera och det ser bara ut som de rollat hela stället. Sedan har de ställt upp sina prylar och så var det klart. Ingen finess eller lyx alls. Om man vill bli imponerad, då blir man besviken. Om man vill titta på alla saker som Razer har till försäljning – då är man hemma.

De visar allt, inklusive sin nya rosa serie som lyser upp bland allt svart på plats. En annan sak som lyser upp är Razer-loggan, men även den känns mest ditplacerad för de hade en till övers.

Inte sålda på butiken
Nej. Razer borde anstränga sig mer och dessutom göra butiken mer spelig. Känns som vilken annan butik som helst, bara fulare. Men är du i San Francisco så är den väl i alla fall värt ett besök.

Razer store san francisco

Lämna ett svar