Visste du att...

Warhammer Vermintide 2 släpps idag

Fatsharks Vermintide 2 släpps idag

Fatsharks första spel har sålt över två miljoner exemplar hittills och uppföljaren förväntas göra ännu bättre ifrån sig. Idag kommer Warhammer Vermintide 2 att finnas ute på Steam och konsolversioner kommer senare. Ett datum för dessa har inte meddelats, men vi förväntar oss att det inte är jättelångt borta i och med att de tar emot anmälningar för att spela betan via Vermintide-siten.

”Varje spel är som en nyfödd bäbis som föräldrarna är stolta över att kunna visa upp. Vermintide 2 är vår bäbis.” säger Martin Wahlund, vd på Fatshark. Det är han på bilden nedan.

Spelet finns ute från och med 19.00 i kväll om vi läst Steam-sidan rätt. Ska du köpa, gör det innan då det fram till dess har rabatt på 10 procent. Plus att man får med en DLC till första spelet bland annat.

Dagsfärska trailern överst på sidan.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark Martin Wahlund

Lämna ett svar