Visste du att...

150 000 sålda Vermintide 2 under halva pre-ordern

Warhammer Vermintide 2 Fatshark Martin Wahlund

Fatshark har ännu en succé på gång

Fatshark är aktuella med kommande Warhammer Vermintide 2 till PC, men även till Playstation 4 och Xbox One senare under året. Deras pre-order på PC-spelet går som tåget – bevisligen. I en intervju med Dagens Industri berättar Fatsharks vd Martin Wahlund att de sålt över 150 000 Vermintide 2 under pre-ordern – hittills. När intervjun gjordes var det en vecka pre-order kvar.

Wahlund berättar att uppföljaren har ett snabbare tempo när det gäller sålda exemplar mot sin föregångare. Första spelet kom från ingenstans, medan uppföljaren har all draghjälp från första spelet.

Vermintide 2 var tvåa på den globala försäljningslistan på Steam och etta i Europa. Spelet har också varit uppe på topp fem på mest tittade spelen på Twtich, vilket säkert gör en hel del för både försäljning och – det som kallas – hype.

En av dessa bilder föreställer Wahlund, en gör det inte.

Warhammer Vermintide 2 Fatshark

Lämna ett svar