Visste du att...

Twitchcon tillbaka i oktober 2018

Twitchcon

Twitchcon får ny stad för fjärde gången

Twitchcon som är den största mässan för de som är så kallade influencers, i alla fall för de som är spelande sådana. Det är självklart Twitch själva som arrangerar mässan och den började för tre år sedan i San Francisco i samma lokal där den årliga GDC-mässan äger rum.

San Francisco, San Diego, Longbeach och nu San Jose
År två flyttade den till San Diego och nu senast till Long Beach. 2018 går de tillbaka till städer som börjar på San, men det är en ny stad och det är inte San Antonio. Det är San Jose, där hockeylaget heter Sharks och haft en bodensare bland spelarna. Samme bodensare flyttade sedan till ett annat lag på östkusten och vann sedan Stanley Cup med det laget.

Oktober 26-28
Mässan är tre dagar lång och datumet för 2018 är oktober 26-28 i San Joses Convention Center.

Twitchcon är en lite speciell mässa. Det handlar mer om att träffa spelkändisar och väldigt lite om spel. Nu senast var det ett par nya spel, annars mest spels om är populära på Twitch så som PUBG.

Twitchcon

Lämna ett svar