Visste du att...

Playstation Plus i mars innehåller Bloodborne och Ratchet & Clank

bloodborne playstation plus ps4

Bloodborne och Ratchet & Clank är gratis för PlayStation Plus-medlemmar i mars

I mars kan du spela Ratchet & Clank och Bloodborne om du är Playstation Plus-medlem.

Bloodborne
Det actionfyllda rollspelet Bloodborne är fullspäckat med obarmhärtig och hänsyslös terror. Spelet kommer från FromSoftware, samma prisbelönta japanska utvecklare som ligger bakom de kritikerrosade Souls-serierna. Spelet utspelar sig i den läskiga staden Yharnem, där en okänd farsot brutit ut och förvandlat invånarna till helvetiska monster. Det är nu din uppgift att hitta farsotens källa och få ordning på kaoset. Bloodborne är oerhört svårt – allt är kapabelt att döda dig, och du kommer troligtvis att dö ofta i början. Men när du väl fått grepp om det djupa och unika stridssystemet är Bloodborne väldigt svårt att lägga ifrån sig. Spelet är också vackert på det mest skräckinjagande sätt du kan tänka dig och de mardrömslika ljudeffekterna kommer sannolikt hålla dig vaken om nätterna.

Ratchet & Clank
Ett av de spel som definierat Playstation 2 är utan tvekan Ratchet & Clank från 2002. Då imponerades både kritiker och gamers av spelets snabba gameplay, enkla mekanik och enorma arsenal av vapen och prylar. Under 2016 var seriens första spel tillbaka med Ratchet & Clank för Playstation 4. Den här nypremiären av spelet följer samma berättelse om hur Ratchet och Clank träffades men den här gången med nya vapen, ny gameplay och helt ny grafik. Och det är fortfarande lika bra – om inte bättre.

Lämna ett svar