Visste du att...

Tre nya 27-tummare från Philips

Philips lanserar idag tre nya tillskott på 27” till Philips E-line-serie

Philips E9. Skärmarna kombinerar snygg design med en fantastisk bildprestanda och kommer med slimmade kanter, Full HD upplösning och Ultra-Wide Color teknik för mer verklighetstrogna bilder.

Full HD 27-tums LED-skärmar med IPS panel och elegant design
De nya Philips E9-skärmarna kommer med en 27-tums IPS LED-bredbildsskärm. Till skillnad från TN-paneler ger IPS en bättre bildkvalitet och färgåtergivelse och med en betraktningsvinkel på 178/178, är det möjligt att se skarpa bilder och levande färger från nästan vilken vinkel som helst. Philips E9-skärmar lämpar sig för att visa foton, titta på film och surfa på webben, men även för professionell användning som kräver färgnoggrannhet och jämn ljusstyrka. Ultra-Wide Color-tekniken ger E9-skärmarna en bred färgskala för djupare, mer levande och naturliga färger. Skärmarnas Full HD 1920 x 1080 upplösning ger mer detaljer, ljusstyrka och kontrast till bilderna. Skärmarna är även skonsamma mot ögonen tack vare Flicker-Free-tekniken, som reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer, samt Philips LowBlue läge som minskar det kortvågiga blå ljuset som kan vara skadliga för ögonen.

Snygg design
Precis som de tidigare modellerna i E-line serien är E9-skärmarna utformade med en smart, snygg design. De tre 27-tumsmodellerna har en tunn design på endast 9,94 mm och finns tillgänglig i blänkande svart med ett stativ i metall. De är även utrustade med AMD FreeSync TM–teknik, för att uppnå en smidig och jämn spelupplevelse. Bildskärmarna har även ultrasmala kanter vilket gör dem perfekta för användning av flera skärmar invid varandra som lämpar sig för grafisk design eller professionella applikationer för spel. Skärmarna har inte bara en snygg design, utan de respekterar även miljön då de är tillverkade i hållbart och miljövänligt material som uppfyller internationella standarder. Skärmarna är även fria från kvicksilver och bly, levereras med 100% återvinningsbart förpackningsmaterial och är energisnåla tack vare sin låga energiförbrukning.

Enkel att ansluta
Skärmarna har alla HDMI-ingång för högkvalitativ digital video- och ljudöverföringar från en dator eller ett antal AV-källor. Modellen 27659QJAB kommer även med en DisplayPort-anslutning samt inbyggda högtalare.

1859 kronor
Philips-modellerna 276E9QDSB, 276E9QJAB och 276E9QSB FHD kommer att finnas tillgängliga till det rekommenderade priset på 1859 SEK i mars 2018.

Lämna ett svar