Visste du att...

Mutant War Zero meddelat av Funcom

Funcom meddelar Mutant War Zero

Mutant War Zero är ett spel som kommer från Funcom och en utvecklare som heter The Bearded Ladies. Ulf Andersson som var grundare av GRIN och sedan arbetat på Starbreeze är en av personerna bakom de skäggiga damerna. Spelet kommer till Xbox One, Playstation 4 och PC.

“It’s an unusual label for a game, but tactical adventure really fits the bill, no duck pun intended,” säger Executive Producer Ulf Andersson. “Our goal is to blend the deep and tactical combat of ‘XCOM’ with a branching storyline that unfolds as you explore overgrown forests and abandoned cities with your team of Mutants. Mixing that with real-time stealth gameplay gives you a unique way to approach or avoid combat situations you encounter while exploring.”

Det är alltså samme Uffe som håller på med GTFO med egna studion 10 Chambers.

Funcom kommer att visa upp spelet för första gången på GDC-mässan i San Francisco som pågår mellan 19-23:e mars. De som vill läsa mer om spelet gör det bäst på www.mutantyearzero.com.

Om jag inte är ute och cyklar har de Kamferdrops i trailern. Kanske den låten som får mig att byta radiokanal när jag är ute och kör bil – som är det enda tillfället som jag lyssnar på radio någonsin numera. Den gör sig bra där dock.

Ute 2018
Mutant Year Zero: Road to Eden, som är spelet fulla titel, rullar på Unreal-motorn och kommer släppas under 2018.

Lämna ett svar