Visste du att...

PC Gamer Weekender-mässan i London

PC Gamer Weekender 2018 London

PC Gamer Weekneder 2018

PC Gamer arrangerar årligen en mässa som äger rum över en helg och heter PC Gamer Weekender kort och gott. Den äger rum den här helgen i Olympia i centrala London. Mässan är relativt liten om man jämför med till exempel PAX eller EGX, men den är å andra sidan uteslutande PC och då försvinner en massa saker av bara farten – till exempel Nintendo, Xbox och Playstation.

På mässgolvet finns diverse svenska spel, bland annat Biomutant, Warhammer Vermintide 2 och Cobalt. På plats finns några vi pratat spel med, bland annat Stefan och Mats.

HP och deras Omen har en stor yta och de fortsätter att satsa stenhårt på gamers. Twitch-strömmaren Sacrel är största affischnamnet och mest kända gästen är nog Jens från Mojang. Annars är det förvånansvärt nog inte ett enda tillbehörsvarumärke på plats. Det är primärt spel från mindre studior, eller i alla fall inte EA eller sådana typer av företag.

Mässan är ganska trivsam och besökarna likaså. Om man inte stannar och spelar så värst många spel tar man sig dock genom mässan på max en timme. Bor man London är det helt klart värt att kika in på mässan, men det är inget att åka från Boden till. Egentligen ser jag ingen anledning att åka till London någonsin, men det är en annan och personlig åsikt.

Lämna ett svar