Visste du att...

Starbreeze blir utgivare för Mohawk Games kommande 10 Crowns

10 Crowns Starbreeze

10 Crowns är ingen big deal eller vad McDonald’s brukar säga

10 Crowns från Mohawk Games är Starbreeze senaste spel som de lägger till sin utgivarportfölj. 10 kronor är dock bara ett arbetsnamn för tillfället, men en titel god som någon annan.

Spelet är ett turbaserat strategispel där spelarna kan skapa sina egna dynastier i världshistorien. Eller kanske skapa en egen världshitstoria. Bakom Mohawk Games ligger bland andra Soren Johnson som var lead designer på Civilization IV och Dorian Newcomb som var art director på Civilization V.

“As an avid Civilization IV fan and gamer, I couldn’t be more excited about 10 Crowns promise of refreshing the classic strategy genre. I’m greatly looking forward to working with Mohawk on the game”, säger Bo Andersson som är vd på Starbreeze.

“Everyone here at Mohawk is very excited to work with Starbreeze on 10 Crowns, going back to our game development roots to make a classic historical 4X strategy game with some important and radical innovations to the genre. I look forward to sharing more about the design with the strategy game community and involving them in development as early as possible”, säger Soren Johnson på Mohawk Games.

Lämna ett svar