Visste du att...

Samsung Galaxy S9 meddelas den 25:e februari

Samsung Galaxy s9

Samsung Galaxy S9 meddelas den 25:e februari klockan 18.00 via direktsändning

Samsung Galaxy S9 kommer att satsa på kameran kan man avläsa av den lilla informationen som Samsung själva lagt ut. Kameran är i fokus så att säga (hahahahahahaha). Nu har även telefonkungen, eller kungen av läckor för mobiltelefoner kanske man ska kalla honom, Evan Blass hittat bilder på den färdiga telefonen.

Om bilderna stämmer, vilket de alltid gör från Evan, så ser den typ likadan ut som Samsung S8. Men vi det här laget har vi nog börjat vänja oss vid att det kommer litet nytt vid varje ny mobil, mer bara lite bättre processor eller annat som inte gör någon skillnad i det dagliga användandet.

Följ direktsändningen den 25:e februari klockan 18.00 via den här länken.

Samsung Galaxy s9

Lämna ett svar