Visste du att...

MX vs ATV All Out får lanseringsdatum

MX vs ATV All Out

MX vs ATV All Out ute i mars

MX vs ATV All Out är förmodligen THQ Nordics populäraste licens och det kommer likt så många andra sportspel ett nytt varje år. MX vs ATV All Out är dock en korsning mellan racingsimulator och arkadspel.

Nu har THQ Nordic meddelat att MX vs ATV All Out kommer att släppas den 27:e mars i år och det till Xbox One, Playstation 4 och PC.

Dagen till ära har de även släppt en gameplay-film och den ser du nedan.

Så här beskriver de spelet själva
Players start out on their own, private compound where they earn valuable upgrades while honing their racing skills – upgrades include gear, parts, MX bikes, ATVs and UTVs. Players can choose to explore massive open-world environments or compete in Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint, and Tag events on all the biggest tracks with many top pro riders from around the world. All of this plus an insane stunt system in freestyle mode, two-player split-screen, and 16-players competing online.

Lämna ett svar