Visste du att...

Spelkläder hos Forever 21

spelkläder forever 21

Spelkläder dyker upp överallt

Spelkläder, eller kläder med spelmotiv, är heta. De dyker upp lite varstans numera. Vi visade i somras Uniqlos samarbete med Nintendo. Nu har vi kika in på Forever 21 som har en blandad skara spelrelaterade plagg.

De har Streetfighter-motiv, som då är licensvara via Capcom. Zelda som självklart är via Nintendo. Och så har de på Sega Genesis, eller Mega Drive som den heter hemma hos oss, via Sega. De har fler, men det var så många som vi dokumenterade.

Target

Ett annat ställe som har många spelmotiv är Target. De har bland annat Mario-motiv. Utöver spelrelaterade tryck, så har de en massa som förmodligen faller spelare på läppen så som Game of Thrones och Stranger Things.

På hemmaplan, alltså i Sverige, så har de flesta modemakare inte fattat att spel är något för alla. Där är det mest barnkläder med spelmotiv. Med lite tur kommer våra butiker få huvudet ur… och ta fram lite moderiktiga spelrelaterade saker framöver också. Sedan kan man väl i och för sig fundera på om de plaggen hos Forever 21 och Target är moderiktiga, eller bara understryker nördkulturen…

Lämna ett svar