Visste du att...

One Plus 5T – snabbtest av 2017 års mest prisvärda telefon

one plus 5t

One Plus 5T i snabbtest

One Plus 5T var telefonen som alla ville ha när One Plus släppte sin femma. Många var besvikna, men behövde inte vara det så värst länge. Nästan oväntat snabbt kom uppföljaren som hade det som femma inte hade – små skärmkanter.

5T har kanske inte så små kanter som några av konkurrenterna, men de är små nog för att inte irritera. Telefonen ligger skönt i handen och känns nästan liten. Till vardags har jag en Samsung S8 Plus och jämför primärt mot den. Telefonen är snabb och allt rullar på som det ska.

Priset är skillnaden
Det som varit One Plus stora sak har varit priset. Den har kallats en budgettelefon. Men priset har ökat och det är svårt att kalla den budgettelefon längre. Det finns mycket billigare telefoner som är kompetenta, men kanske inte i samma kaliber som 5T. Om man ser till vad man får, då är det i jämförelse med alla andra likvärdiga ett klipp. För 4999 kronor får man 64gb-versionen med 6gb ram, och för 600 kronor mer får man 128gb minne och 8gb ram. Imponerande.

I ett nötskal…
Telefonen är jäkligt bra och enormt prisvärd.

Köp ett skal
Ett tips för de som köper telefonen är flip-skalet som One Plus säljer. Det är förbaskat smidigt och telefonen känns knappt större än det gör utan. Med dagens stora skärmar är det här mycket bra spenderade 209 kronor.

Lämna ett svar