Visste du att...

Playerunknown’s Battlegrounds har sålt 1 miljon på Xbox One

PlayerUnknowns battleground

Playerunknown’s Battlegrounds passerar miljonen på Xbox One

Playerunknown’s Battlegrounds går som tåget, som ett expresståg på steroider, på PC och det har en minst sagt flygande start på Xbox One. På två dagar har det sålt över en miljon exemplar. Inte illa pinkat.

Vi har inte testat Playerunknown’s Battlegrounds och kommer vad det verkar inte göra det heller, men det vi har hört från diverse spelare är att spelet haft en hel del problem. Vi hoppas att det löser sig med någon eller några patchar. I och med att Microsoft är utgivare för spelet kommer nog patcherna ta sig ut snabbt.

Om du är köper en Xbox One X innan årets slut, då får man med Playerunknown’s Battlegrounds på köpet.

playerunknowns battleground
T-shirten på bilden kan man köpa via spelets hemsida. Har inget med artikeln att göra, men i alla fall.

Lämna ett svar