Visste du att...

Vad spelar du nu – Christofer Sundberg

Christofer Sundberg

Christofer Sundberg – vad spelar du nu?

Christofer Sundberg är medgrundare av svenska spelstudion Avalanche, vilka ni säkert känner till. De ligger bakom Just Cause-spelen och jobbade nyligen också med Mad Max.

Christofer jobbade för en massa år sedan med PR, men som entreprenör och gamer startade han i stället en spelstudio – och sen en till. Den senare är Avalanche Studios. Numera har studion två kontor, ett på Södermalm och ett i New York. Snart öppnar det tredje och de kommer ligga i Sverige.

Vår söndagsvana trogen frågade vi Christofer de sedvanliga söndagsfrågorna.

Vad spelar du nu?
Just nu så spelar jag lite allt möjligt mest för jobbets skull, men jag spelar mest Super Mario Odyssey. Jag har redan separationsångest då jag är vid vad jag tror är slutfighten med Daimaō Kuppa, Great Demon Koopa aka King Bowser Koopa.

Vad ser du fram emot?
Jag ser jättemycket fram emot att testa GTA V: Doomsday. Det verkar HELT galet och det finns mycket Just Cause i den DLC:n…


Har du missat någon av de tidigare Vad spelar du nu-artiklarna? Då hittar du dem här; Klaus Lyngeled, Owe Bergsten, Jesper Kyd, Brjann Sigurgeirsson, Dan Thronström, Patrik Hansson, Martin Wahlund, Magnus Esko, Mattias Nygren, Stefan Ljunqvist, Mats Andersson, Mattias Wiking, Jens Andersson, Krister Karlsson, Tor Sigurdson och Clement Kwong. Eller via sökrutan uppe till höger.

Lämna ett svar