Visste du att...

LG V30 i svenska butiker den 20:e december för 9000 kronor

LG V3030

LG V30 för 8990 kronor

LG V30 har nu dykt upp på Elgigantens hemsida och kostar där 8990 kronor. Den kommer att finnas tillgänglig från den 20:e december.

När LG G6 kom tyckte vi att priset var helt uppåt väggarna och att det förstörde hela telefonens chans att nå konsumenter. Samsung S8 var bättre, snyggare och i samma prisklass. Nu kommer V30 och med G6-priset i bagaget är det relativt förväntat att den lägger sig rätt högt.

8990 kronor ligger bra i jämförelse med Iphones, men nu när Samsung S8 och S8 Plus sjunkit i pris är Samsungs telefoner nog ett bättre köp. En tusenlapp mindre hade nog gjort susen för V30-försäljningen, men jag kan ha fel. Sedan att man kan få en One Plus 5T för 5000 kronor gör inte saken lättare för LG.

När vi kikade på V30 kunde vi snabbt konstatera att det var en riktigt bra telefon. Tänkte du köpa G6, men hoppade över på grund av gammal teknik och nytt pris – och dessutom inte köpte en Samsung i stället. Då är nog det här telefonen för dig. I alla fall om du gillar LG:s gränssnitt. Gillar du att ha kvar pengar på banken, då finns fler alternativ – billigaste är att behålla den du har i handen…

Lämna ett svar