Visste du att...

The Walking Dead från Starbreeze ser dagens ljus

The Walking Dead

The Walking Dead visas upp av Starbreeze

The Walking Dead som spel kan vara bättre än på tv
The Walking Dead rullar på sin hundrade säsong på tv typ och det var bra länge sedan som spelet meddelades vara under utveckling hos Starbreeze. Eller, de kör under sitt sub-varumärke Overkill. Nu har de i alla fall skickat ut sin första trailer och den är riktigt snygg.

Man kan undra varför bilar i zombieapokalyps ligger på sidan? Det är svårt att få en bil på sidan i verkligheten och vem är det som välter dem? Lägger de sig spontant på sidan?

FPS, COOP och ny spelmotor
The Walking Dead från Starbreeze kommer vara ett coop-spel för fyra personer i förstapersonsvy vad vi vet och det är inte så chockerande med tanke på att Starbreeze ligger bakom succéspelet Payday med just det konceptet. Förvånande är dock att spelet rullar på Unreal-motorn och inte deras egen som heter Diesel. Vad det beror på har vi ingen aning om, men utvecklingskostnaden bör bli högre på en ny motor, å andra sidan är det ju ett plus då spelet inte bör kunna bli ett copy-paste-spel? Handlingen äger rum i Washington D.C. i USA ser man i trailern, huruvida den stannar där låter vi vara osagt, men staden har många kända och klassiska byggnader och kommer säkert göra sig bra som zombiestad.

Snygg premiärtrailer
Som sagt så är trailern riktigt snygg och den säger också att The Walking Dead kommer att släppas hösten 2018 och det kommer till PC, Playstation 4 och Xbox One. Vi kan också utläsa av företagen i videon att spelet kommer att finnas i butik och inte bara digitalt i och med att 505 Games är inblandat.

Lämna ett svar