Visste du att...

IKEA meddelar samarbete med Sonos

IKEA Sonos

IKEA jobbar med Sonos

IKEA lanserade 2015 Home Smart-kollektion, vilket började med trådlösa laddningsprodukter för mobiltelefoner och följdes upp med olika produkter inom smart belysning. Nästa steg på resan mot det smarta hemmet blir ljud.

Samarbeten är en del av IKEA:s strategi för att kunna stärka och komplettera det befintliga produktsortimentet. Nu offentliggörs ett globalt samarbete mellan IKEA och Sonos. Ett samarbete som kommer synas i IKEA:s sortiment med start 2019, tillgängligt för våra kunder i varuhusen och online världen över.

”Tillsammans med Sonos vill vi demokratisera musik och ljud i hemmet, och vi vill skapa produkter som är utformade för hur människor lyssnar tillsammans hemma. Genom samarbetet med Sonos kan vi kombinera IKEA:s heminredningskunskap med Sonos expertis inom bra hemmaljud” säger Björn Block, IKEA.

IKEA och Sonos kommer tillsammans att sträva efter att göra det enklare för människor att spela musik, var som helst i hemmet, utan att störa det dagliga livet. Det gör det även möjligt för människor att skapa den rätta atmosfären i sitt hem med bra design och ljud.

”På Sonos förstår vi musikens transformerande kraft i hemmet. Vi tror på att ljud ska vara ett inslag i hemdesignen och tillsammans med IKEA kommer vi nu att arbeta för att skapa produkter som gör att människors hem ser bättre ut och låter än mer fantastiskt” säger Patrick Spence, VD på Sonos.

Lämna ett svar