Visste du att...

Ny svensk mobilstudio får in runt 19 miljoner

Strange quest

Strange Quest – Ny svensk mobilstudio

Strange Quest heter en ny mobilstudio som grundats av tre tidigare King-anställda. Fokus ligger på något som ingen riktigt lyckats med på mobil, nämligen multiplayer-action-spel. Med allt mer kompetenta telefoner borde den nöten knäckas kan man tycka.

”Strange Quest aims to innovate and break new ground in the mobile games market. We are convinced that there is an enormous future potential for synchronous multiplayer games on mobile and by creating frictionless products and combining them with innovative marketing strategies we intend to prove that thesis”, säger Adam Schaub, vd och medgrundare, Strange Quest.

Pengar på banken
Förutom att de meddelar sin existens och att de numera har en hel del pengar, 2,2 miljoner Dollar vilket blir runt 19 miljoner kronor, på banken, så söker de nu också en massa personal. Lediga tjänster hittar du här.

Pew Pew
Bilden högst upp är från deras hemliga projekt som går under arbetsnamnet Pew Pew, som är ett lika gott namn som något annat tills det meddelas officiellt.

Lämna ett svar