Visste du att...

Snabbtest av Google Pixel 2 XL

Google Pixel 2 XL

Vi har tittat på Pixel 2 XL

Pixel XL 2 och även Pixel XL finns i Verizon-butikerna i USA och då passade vi på att kika lite på den telefonen – som kanske aldrig ser dagens ljus i Sverige. Den första gjorde det då inte.

Stora telefoner känns små
Som så många andra telefoner som är stora, så känns den inte jätte stor på något sätt. Utan relativt smidig. Jag har ett stort skydd på min telefon då den är katastrofdålig på att ta smällar (gissa vilken lur jag har…) och då blir den ännu större. Så det kan hända att jag är förstörd och tycker att allt som är utan skal med mera är litet.

En snabb telefon
Allt går i ett rasande tempo när man scrollar runt. Kameran verkar också hålla den kvaliteten som de går ut med. Bilderna i butiken blev i alla fall bra. Jämfört med V30 som vi kikade på för någon dag sedan så känns kanterna lite mjukare – tror jag. Minnet kan svika. Men oavsett så är den skön att hålla i.

Den mindre XL är mycket smidig, men den känns lite gammal i och med att det är de där stora kanterna.

Nu återstår bara att kika om den kommer att lanseras i Sverige eller inte.

Google Pixel 2 XL

Lämna ett svar