Visste du att...

Twitchcon – dag två och tre

Dag två och tre av Twithcon avklarade

Tanken var att rapportera en gång per dag, men i ärlighetens namn händer det inte så mycket nytt från dag till dag på Twitchcon. Upplägget är detsamma, det är nya kändisspelare som skriver autografer varje dag, det är nya paneler med diverse olika saker som det pratas om. Utöver det är det inte så mycket för spelare, utan man ska vara väldigt intresserad av att se de som spelar spel först och främst.

Conan O’Brien gästade en mobilmonter
En sak som vi missade i fredags var att Conan O’Brien var i det koreanska mobilspelets monter och det var även då som det var som mest folk runtomkring det.

Twitchcon
John Bain, alias Total Biscuit, var en av de mer kända besökarna.

PUBG i fokus
Självklart var det mycket Playerunknown’s Battleground i och med att det är relativt poppis. Därför hade Omen byggt upp en sjuhelsikes monter där kända streamers fick spela och vinnarna gick hem med en gjutjärnsstekpanna i guld. Tung som sjutton var den.

Twitchcon

Twitchcon i ett nötskal
Man skulle kunna summera Twitchcon på följande sätt; Gillar du spel finns det betydligt bättre mässor att besöka, förslagsvis PAX om du vill gå på mässa i USA. Vill du se kända personligheter som spelar spel på nätet, då är Twitchcon mässan för dig – även om nästan lika många finns på varje PAX-mässa.

Lämna ett svar