Visste du att...

F-Secure Freedome är resenärens bäste vän

F-Secure Freedome – borta bra, men hemma bäst.

När jag reser kommer jag inte åt allt material som jag vill nå i Sverige, vilket kan vara sjukt enerverande. När Sverige spelade fotbollslandskamper ägde inte SVT rättigheterna att sända utanför landets gränser och då fick jag leta – i det här fallet – efter matchen på amerikanska sportkanaler. Samma sak när det var ett evenemang på en betaltjänst som jag är prenumerant av, då fick jag inte se det trots att jag betalar för det. Det på grund av samma anledning, att jag inte surfade från Sverige.

Med F-Secure Freedome kan man befinna sig var som helst i världen med en knapptryckning.
Starta upp Freedome, sedan välja var man ska befinna sig – och så är man där. Förutom att man med hjälp av Freedome kan titta på svenska tv-sändningar, så kan man självklart vända på steken och titta på utländskt material som det annars står att det är blockat i läsaren.

Att komma åt svenskt material har varit den primära funktionen för mig, men det finns så mycket annat som programmet också erbjuder. Det blockerar spårningsförsök och skyddar dina wifi-anslutningar, vilket gör surfandet på publika wifi-nät betydligt säkrare. Man är också anonym, all data blir krypterad och man är inte spårbar.

F-Secure Freedome finns till alla plattformar och rullar på i bakgrunden utan att störa.
I och med att det blir ett filter tappar man lite bandbredd, men inte speciellt mycket. Jag har aldrig märkt någon skillnad, men då är jag i och för sig bortskämd med bra internet nästan var jag än är.

Många utlandsboende svenskar med barn brukar säga att de försöker komma åt svenska barnprogram så gott get går för att hjälpa till med språket, men att de blir stoppade på grund av rättighetsskäl. Med F-Secure Freedome är det problemet löst och de organiska svensklektionerna kan börja.

Freedome är lite av en sådan produkt som jag funderar på hur jag klarade med mig utan tidigare.

https://youtu.be/X1F8sHjCBx0
Informativ film med en nypa reklam för produkten

https://youtu.be/6FaBu39Gj88
Reklamfilm med en nypa information om produkten

Lämna ett svar