Visste du att...

Vad spelar du nu – Dan Thronström

Dan Thronström Dante

Dan Thronström, eller Dante som han allt som oftast kallas, har jobbat på diverse spelstudios både i och utanför Sverige. Där inkluderas bland annat GRIN och Avalanche. Numera jobbar han på Goodbye Kansas.

Vad spelar du nu?
Det en riktig blandning nu faktiskt. Jag är ju alltid Heroes of the Storm trogen, men fästmön plockade i dagarna upp Minecraft, så det har blivit en hel del grävande och byggande. Annars har det spelats en del Battlefield 1, Ghost Recon: Wildlands (100% completion) och senaste i helgen var det ju Battlefront 2-betan.

Vad ser du fram emot?
Jag ser fram emot att sätta tänderna i Destiny 2 (PC), Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Star Wars Battlefront II, och vågar man hoppas på en release av Red Dead Redemption 2 nästa år månne?

Har du missat någon av de tidigare Vad spelar du nu-artiklarna? Då hittar du dem här; Patrik Hansson, Martin Wahlund, Magnus Esko, Mattias Nygren, Stefan Ljunqvist, Mats Andersson, Mattias Wiking, Jens Andersson, Krister Karlsson, Tor Sigurdson och Clement Kwong. Eller via sökrutan uppe till höger.

Lämna ett svar