Visste du att...

Isac Elliot i samarbete med Nokia 8

HMD Global har inlett ett partnersamarbete med artisten Isac Elliot. Samarbejdet börjar med att Isac nu använder en Nokia 8-telefon, en smartphone designad för att fånga de stora och små ögonblicken och enkelt dela dem i sociala medier.

”Isac Elliot verkar inom ett av världens mest konkurrentutsatta områden. Han är redan en etablerad stjärna i de nordiska länderna och hans popularitet växer även i andra delar av världen. Det är spännande att följa honom och bidra till att han kan dela känslan och upplevelserna från turnéer och konserter med sina fans – i superkvalitet.”, säger Miko Paassilta, nordisk marknadschef på HMD Global.

Med DualSight-kameran i Nokia 8 kan man dela bägge sidor av historien i form av #bothies, där bilder eller videor från telefonens främre och bakre kameror visas på en delad skärm. #bothie-videor kan också enkelt strömmas live på Facebook och YouTube.

“Nokia är ett varumärke som alla känner till, och i Finland är det en del av alla människors liv. Det kändes väldigt roligt att höra att de ville samarbeta med mig. Jag ser det som en ära att jobba tillsammans med ett så stort finskt varumärke. Och den nya telefonen är supercool. Snygg design och funktionerna är 100%. Nokiatelefoner är på väg att bli stora i världen igen och det är kul att vi är tillsammans på resan.”, säger Isac Elliot.

När Isacs fans ska se hans videor ger Nokia 8 också ett oöverträffat ljud. Telefonen använder teknologin Nokia OZO Audio som tar upp ljud i 360° i hög kvalitet. Med OZO Audio kan du dela 4K-videor med superljud, och om enheten videon inte spelar upp OZO Audio omvandlas ljudet till hifi-ljud av högsta klass.

Isac Elliot Nokia 8

Lämna ett svar