Visste du att...

Nu kan du stänga av Bixby-knappen på Samsung S8

Har du likt många andra ruttnat på Samsungs smarta – oh well – assistent som dessutom fått en egen knapp på vänstra sidan av S8-telefonerna? Önskat att du kunde ändra knappen till något vettigare – typ vad som helst egentligen? Då finns en glad nyhet för dig.

Samsung låter dig nu stänga av knappen så att Bixby inte poppar upp på skärmen när man kommer åt knappen av misstag. Tyvärr tillåter in det koreanska företaget dig att bestämma vad du vill ha själv på din telefon som de har sålt till dig för nästan 9000 kronor (S8+), utan de vill fortfarande fatta besluten åt dig. Att det går att stänga av telefonen är ett fall framåt i alla fall.

Hur gör man? Uppdatera till senaste mjukvaran för Bixby och sedan finns valet att stänga av knappen.

Samsung Bixby

Lämna ett svar