Visste du att...

31 miljoner tittade på Dreamhack Masters i Malmö

E-sport är poppis som f, a och n. 31 miljoner unika tittare på Dreamhack Masters i Malmö är väl ett tydligt bevis på det. 92 miljoner startade strömmar av dessa 31 miljoner personer, vilka tittade 20 miljoner timmar totalt.

Personligen tycker jag om att spela spel, men att titta på andra som gör det är inte riktigt samma sak. Men jag är bevisligen en minoritet. Med det ovan nämnda antalet tittare är också Malmö-eventet det populäraste någonsin för Dreamhack. Det är säkert något som ändras på efter Dreamhack Winter – eller inte. Spekulerar bara.

“Last year’s edition of Dreamhack Masters Malmö was a breathtaking experience and set a new event standard for us. The anticipation for this year was higher than any other event we’ve pulled off,” sade Michael Van Driel, Chief Product Officer på DreamHack. “Judging from the amazing energy and enthusiasm from the crowd, we hope that we delivered another memorable esport event.”

DreamHack Masters 2017

Lämna ett svar