Visste du att...

Handbagage med USB-laddare från Victorinox

Victorinox

Victorinox känner de flesta igen, det är de som ligger bakom multifunktionsknivarna bland annat. Själv har jag rest med en väska från dem i många år, men den börjar nog sjunga på sista versen nu.

I väskserien Lexicon har de tänkt till och även gjort den till ett multifunktionsverktyg. Det primära är att de har inkluderat en USB-port där man kan ladda sin telefon och det är ju jättesmart i och med att när man reser, så är det ett av de tillfällen där man ofta blir strömlös. Utöver att väskan är ett extra batteri, så har de också inkluderat en SIM-kortsöppnare, som många telefoner som inte tar lös baksidan behöver. Även en stylus-penna.

Självklart är det en väska också, med smarta fack och så håller den tuffa tag, även om man inte ska behöva några tuffa tag inne i planet – förhoppningsvis. Filmen nedan visar väskan lite närmare och för de som vill kika på hemsidan så återfinns den här.

Lämna ett svar